Seniorenwoning bouwen bij International Chalet Bouw

Heeft u interesse in het bouwen van een seniorenwoning? Dat snappen wij! Het wordt steeds interessanter om een seniorenwoning te bouwen tegen een steeds voordeliger tarief. Bij International Chalet Bouw kunt u een seniorenwoning bouwen en staan uw wensen aan de basis van ons ontwerp. Als u ervoor kiest om bij ons een goedkope seniorenwoning te bouwen, kunt u ook uw eigen inrichting kiezen. Want wij bouwen seniorenwoningen op maat!

 

De voordelen van een seniorenwoning kopen

Een seniorenwoning bouwen kan de afstand tussen een oudere en mantelzorgers verminderen. Familieleden hebben dan zekerheid dat hun vader of moeder dicht in de buurt is. Door een seniorenwoning te bouwen zorgt men ervoor dat mensen langer van elkaars gezelschap kunnen blijven genieten en elkaar ondersteuning kunnen bieden. Terwijl ze tegelijk toch hun eigen leven kunnen blijven leiden en geen van de partijen bij de ander hoeft in te trekken. Als u besluit een seniorenwoning te bouwen ontzorgen wij u volledig. Zo bent u helemaal vrij om uw gewenste locatie te kiezen en zorgen wij ervoor dat uw seniorenwoning zonder gedoe op uw perfecte locatie geplaatst wordt. Daarnaast staan uw wensen aan de basis van ons ontwerp en staan onze ontwerpers ten alle tijden open voor uw ideeën! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de expert in chaletbouw. Wilt u meer informatie over het bouwen van een seniorenwoning? Samen met u doorlopen we het vervolgproces!

    U kiest uw locatie en inrichting
    Volledig op maat
    Ruim 20 jaar ervaring
 

Een greep uit onze bestaande modellen

Wilt u toch graag uit één van onze bestaande modellen kiezen of inspiratie opdoen voor een nieuw ontwerp van uw te bouwen seniorenwoning? Bekijk dan gerust onze bestaande modellen!

Advies op maat

Bij International Chalet Bouw bouwen de chaletbouwers uw seniorenwoning kwalitatief goed tot in de details. Wanneer u op zoek bent naar een vrijstaande seniorenwoning op maat zijn er in Nederland nog meer bedrijven die dit voor u kunnen doen. Het onderscheid tussen de verschillende bedrijven kunt u niet lezen en zeker niet beleven vanuit een website. Ons welgemeende advies: ga gewoon eens kennis maken met een aantal bouwers en ervaar dan, net zoals ook dit jaar weer honderden kopers, het verschil in benadering, afwerking, uitzonderlijke standaard uitrusting en garanties.