• Aangepast naar wens
  • Blijf langer zelfstandig wonen
  • Hoogwaardige kwaliteit woningen

Blijf langer zelfstandig wonen met een seniorenwoning

Overweegt u de bouw van een seniorenwoning om langer zelfstandig te kunnen wonen? International Chalet Bouw begrijpt deze wens en biedt op maat gemaakte woonoplossingen. Onze seniorenwoningen worden volledig om maat gebouwd op basis van uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor één of twee verdiepingen, specifieke deuropeningen, of een gelijksvloerse woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, wij passen het ontwerp aan op uw behoeften. Onze bungalows kunnen gebruikt worden als seniorenwoningen en mantelzorgwoning. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

 

Een impressie van onze seniorenwoningen

 

De voordelen van een seniorenwoning kopen

Een seniorenwoning kopen op eigen locatie kan de woonafstand van oudere en mantelzorger verminderen. Door een seniorenwoning te bouwen zorgt men ervoor dat mensen langer van elkaars gezelschap kunnen blijven genieten en elkaar ondersteuning kunnen bieden. Terwijl ze tegelijk toch hun eigen leven kunnen blijven leiden en geen van de partijen bij de ander hoeft in te trekken. Als u besluit een seniorenwoning te bouwen ontzorgen wij u volledig. Zo bent u helemaal vrij om uw gewenste locatie te kiezen en zorgen wij ervoor dat uw seniorenwoning zonder gedoe op deze locatie wordt geplaatst. Daarnaast staan uw wensen aan de basis van ons ontwerp en staan onze ontwerpers ten alle tijden open voor uw ideeën! 

 
    U kiest uw locatie en inrichting
    Volledig op maat
    Ruim 20 jaar ervaring
 

Advies op maat

Bij International Chalet Bouw bouwen de chaletbouwers uw seniorenwoning kwalitatief tot in de details. Daarbij worden onze woningen duurzaam gebouwd en mede door de mogelijkheid tot goede isolatie, warmtepompen en zonnepanelen kunnen uw energiekosten worden gedrukt. Gedurende het hele proces betrekken we u erbij zodat er altijd aan de verwachtingen voldaan kan worden. Wanneer uw seniorenwoning gereed is, vindt er een gezamenlijke eindcontrole plaats. Wilt u alvast een wat gerichter advies? Stel dan hieronder eenvoudig uw zorgwoning samen.

 
 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat is een seniorenwoning?

Een seniorenwoning is een type woning dat speciaal is ontworpen voor 55 plussers waarbij het idee erachter is dat mensen op leeftijd langer zelfstandig (toekomstbestendig) kunnen blijven wonen. Kenmerken van deze woning kunnen zijn: gelijksvloerse indeling, mogelijkheden tot mantelzorg en speciale veiligheidsvoorzieningen als sensorverlichting (buiten), videohuistelefoon en opkladbare wandbeugels. Het verschil met een aanleunwoning is dat een seniorenwoning niet altijd in de buurt van een zorgcentrum of bij mantelzorgers wordt geplaatst. 

Wat is jullie vanaf prijs bij zorgwoningen?

Wij werken met prijzen op aanvraag. De woningen die op onze website worden getoond, dienen als voorbeeldobjecten. Aangezien al onze zorgwoningen op maat worden gemaakt nodigen we u graag uit voor een persoonlijke afspraak. Op deze manier kunnen we uw specifieke wensen en behoeften in kaart brengen om vervolgens een passen prijsopgave te kunnen verstrekken. Wij proberen altijd scherpe prijzen te bieden.