International Chalet Bouw
Flexwoning kopen

Koop uw eigen flexwoning

 • Op maat gemaakt
 • Scherpe tarieven
 • Van ontwerp tot levering

Flexwoning kopen: uw sleutel tot betaalbaar en luxe wonen

Bij International Chaletbouw kunt u een op maat gemaakte flexwoning kopen. U kunt de flexwoning zelf gebruiken of beschikbaar stellen voor de verhuur. Er is steeds meer vraag naar flexwoningen door het tekort aan woningen op de markt. Zeker voor mensen die snel huisvesting nodig hebben, zoals studenten, flexwerkers en arbeidsmigranten, biedt flexwonen een mooie uitkomst. De flexwoningen worden prefab gebouwd in onze fabriek en zullen op de door uw gekozen locatie worden geleverd. De woningen zijn gasloos, met elektrische vloerverwarming, extra isolatie en nog veel meer duurzame mogelijkheden op te leveren. 

Ontdek onze flexwoningen

Flexwoning kopen met volledige service

U stelt hoge eisen aan een te bouwen recreatiewoning, omdat het een grote aankoop betreft. Bij International Chaletbouw begeleiden en ontzorgen wij u daarom zoveel mogelijk. Wij begeleiden u vanaf het ontwerp van de flexwoning tot aan de levering en aansluiting. Zelfs na de ingebruikname kunnen wij een pakket samenstellen waarbij wij jaarlijks op locatie komen om eventuele gebreken te verhelpen en onderhoud te verrichten. Door onze ruim 20 jaar ervaring bouwen wij onze woningen met de juiste balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Zet u ook de eerste stap naar uw flexwoning kopen?

In 5 stappen naar uw nieuwe flexwoning

  Stap 1. Inventarisatie van uw wensen
  Stap 2. Eerste ontwerp met toelichting
  Stap 3. Start van het bouwproces
  Stap 4. Tussentijdse bezichtigingen
  Stap 5. Levering en aansluiting

Duurzaam en modulair

De flexwoningen worden in gedeeltes in de fabriek gebouwd, waardoor dit 4-6x sneller gaat dan bij reguliere bouw. Dit maakt de levertijd van onze recreatiewoningen een stuk korter. Tijdens het bouwproces is er de mogelijkheid om de flexwoning te bouwen naar uw wensen en behoeften. De woningen zijn lichter van aard waardoor het verplaatsen een stuk makkelijker gaat en de beschikbare ruimte slim benut kan worden. Doordat de woningen al in de fabriek worden gebouwd is de levering en aansluiting een stuk duurzamer en circulair. Zo hoeft er maar een enkele keer gereden te worden.

Voor de zakelijke en particuliere markt

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe ziet het proces van de aankoop van een flexwoning eruit?

Allereerst kiest u zelf uw droomplek uit waar u de woning wilt laten plaatsen. Daarna selecteert u uw type, met al uw wensen en de gewenste inrichting. Vervolgens wordt de oplevering besproken en zullen wij ervoor zorgen dat de woning op uw droomplek wordt geplaatst. Een flexwoning kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Voor wie kan flexwonen een oplossing zijn?

Flexwonen kan een oplossing zijn voor iedereen. Flexwonen heeft voor ieder z'n voordelen, zoals dat het tijdelijk is, goedkoop is en dat de woning op locatie naar keuze kan worden geplaatst.