International Chalet Bouw
Mantelzorgwoning kopen

Koop een mantelzorgwoning op maat

 • Mantelzorgwoning op maat gebouwd
 • Levering naar uw gewenste locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Transparant bouwproces

Zorg is altijd dichtbij met uw eigen mantelzorgwoning

Er is steeds meer vergrijzing en de druk op de zorg is groot. Steeds meer mensen gaan zelf op zoek naar een alternatieve oplossing. Een mantelzorgwoning kopen of zelf een mantelzorgwoning bouwen zijn twee alternatieven. Hier helpt International Chaletbouw u graag bij. Wij bouwen graag voor u een op maat gemaakte mantelzorgwoning zodat de woning naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruiker van de mantelzorgwoning. Of het nu in uw tuin is of op een ander stuk grond, wij creëren een warme en vertrouwde omgeving zodat u zorg kunt dragen voor uw dierbaren. Met meer dan 20 jaar ervaring in chaletbouw staan wij garant voor kwaliteit en maatwerk. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

Haal inspiratie uit deze mantelzorgwoningen ⤵

Waarom een mantelzorgwoning kopen?

Een mantelzorgwoning kopen kan een goede oplossing zijn voor families die willen zorgen voor een dierbare die extra ondersteuning nodig heeft. Zo kan een mantelzorgwoning in de tuin van een mantelzorger worden geplaatst. Doordat dit type woning vaak niet direct aan een huis vast wordt geplaatst behoudt ieder zijn of haar privacy. Deze manier van wonen vereenvoudigt de zorgtaken van de zorgverlener en zorgt ervoor dat de zorgbehoevende(n) niet naar een verzorghuis/verpleeghuis hoeven. Een mantelzorgwoning is geschikt voor iedere hulpbehoevende, jong en oud. 

Een woning laten bouwen door International Chaletbouw

Dankzij de jarenlange ervaring van International Chaletbouw bent u absoluut in goede handen als u een mantelzorgwoning of seniorenwoning wilt laten bouwen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces en zorgen ervoor dat u op een korte termijn de gewenste zorg binnen handbereik hebt. De mantelzorgwoning bouwen we altijd met oog voor duurzaamheid. Zo zijn onze woningen gasloos en voorzien van elektrische vloerverwarming en warmtepompen. Naast dat dit beter is voor het milieu resulteert dit ook in lagere energiekosten. Wilt u meer weten over onze woningen?

Waarom International Chaletbouw?

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
 • Voor particulieren en zakelijke markt
 • Betrokken bij het hele proces
 • Volledig naar eigen wens

Uw mantelzorgwoning op maat

Wij begrijpen dat uw mantelzorgwoning moet aansluiten bij de persoon die er komt te wonen. Daarom bieden wij u volledige vrijheid in het ontwerpen van de indeling en inrichting van de mantelzorgwoning. Wilt u één of twee badkamers, een aangepaste badkamer, een ruim terras of andere andere specifieke voorzieningen? Geen probleem! Alles is mogelijk in overleg. Als u een mantelzorging wilt kopen zijn er een aantal stappen die we gezamenlijk zullen doorlopen. Dit begint met een gesprek waarin al uw wensen en behoeften worden besproken. Vervolgens creëren we een eerste ontwerp. Pas wanneer dit ontwerp naar uw tevredenheid is, beginnen wij met de daadwerkelijke bouw van uw prefab mantelzorgwoning.  Uw wordt nauw betrokken bij het proces en u heeft altijd de mogelijkheid om de voortgang te bekijken. 

  Kies uw droomplek

  Een mantelzorgwoning in de tuin, aan uw huis of op een ander eigen stuk grond? Selecteer uw ideale locatie. 

  Selecteer uw type

  Kies het type woning dat het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

  Personaliseer

  Pas het ontwerp aan en voeg details toe om de woning een persoonlijk karakter te geven.

  Kies een inrichting

  Bepaal de inrichting van uw mantelzorgwoning zodat deze qua uitstraling en functionaliteiten voldoet.

  De oplevering

  Bekijk het eindresultaat en neem uw mantelzorgwoning in gebruik. 

Bekijk onze standaard modellen en inrichtingen ⤵