• Mantelzorgwoning op maat gemaakt
 • Op uw eigen locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring

Zorg is altijd dichtbij met uw eigen mantelzorgwoning

Wilt u een mantelzorgwoning kopen? Er is steeds meer vergrijzing en de druk op de zorg is groot. Hiervoor biedt International Chaletbouw dé perfecte oplossing. Bij ons kunt u een op maat gemaakte mantelzorgwoning kopen en de woning naadloos laten aansluiten op uw wensen en behoeften. Of het nu in uw tuin is of op een ander stuk grond, wij creëren een warme en vertrouwde omgeving zodat u dicht bij uw dierbaren kunt zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in chaletbouw staan wij garant voor kwaliteit en maatwerk. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Haal inspiratie uit deze mantelzorgwoningen ⤵

Mantelzorgwoning laten bouwen door International Chaletbouw

Dankzij de jarenlange ervaring van International Chaletbouw bent u absoluut in goede handen als u een mantelzorgwoning of seniorenwoning wilt laten bouwen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces en zorgen ervoor dat u op een korte termijn de gewenste zorg binnen handbereik hebt. De woningen worden gebouwd met oog voor duurzaamheid. Zo zijn onze woningen gasloos en voorzien van elektrische vloerverwarming en warmtepompen. Naast dat dit beter is voor het milieu resulteert dit ook in lagere energiekosten. Wilt u meer weten over onze woningen?

 
 

Waarom International Chaletbouw?

 
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
 • Voor particulieren en zakelijke markt
 • Betrokken bij het hele proces
 • Volledig naar eigen wens
 

Uw mantelzorgwoning op maat

Wij begrijpen dat uw mantelzorgwoning moet aansluiten bij de persoon die er komt te wonen. Daarom bieden wij u volledige vrijheid in het ontwerpen van de indeling en inrichting van de mantelzorgwoning. Wilt u één of twee badkamers, een aangepaste badkamer, een ruim terras of andere andere specifieke voorzieningen? Geen probleem! Alles is mogelijk in overleg. Als u een mantelzorging wilt kopen zijn er een aantal stappen die we gezamenlijk zullen doorlopen. Dit begint met een gesprek waarin al uw wensen en behoeften worden besproken. Vervolgens creëren we een eerste ontwerp. Pas wanneer dit ontwerp naar uw tevredenheid is, beginnen wij met de daadwerkelijke bouw van uw prefab mantelzorgwoning.  Uw wordt nauw betrokken bij het proces en u heeft altijd de mogelijkheid om de voortgang te bekijken. 

 
  Kies uw droomplek

  Een mantelzorgwoning in de tuin, aan uw huis of op een ander eigen stuk grond? Selecteer uw ideale locatie. 

  Selecteer uw type

  Kies het type woning dat het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

  Personaliseer

  Pas het ontwerp aan en voeg details toe om de woning een persoonlijk karakter te geven.

  Kies een inrichting

  Bepaal de inrichting van uw mantelzorgwoning zodat deze qua uitstraling en functionaliteiten voldoet.

  De oplevering

  Bekijk het eindresultaat en neem uw mantelzorgwoning in gebruik. 

 

Ontdek meer over International Chaletbouw ⤵