International Chalet Bouw
Projectbouw

Projectbouw

  • Exclusieve modellen
  • Vakmanschap en betrokkenheid
  • Modernste bouwtechnieken

Projectbouw

U stelt de hoge eisen aan een te bouwen recreatiewoning omdat het een van uw allergrootste aankopen betreft. Al ruim 20 jaar smeden wij al uw wensen gecombineerd met vakmanschap en betrokkenheid tot een geheel, in een echte betaalbare ICB woning, de “eredivisie” op de markt. Met een team van ouderwetse vakmannen en vrouwen aangevuld met de aller modernste bouwtechnieken leveren wij nu ook rechtstreeks aan u en aan veel van de grotere parken in Nederland onze premium woningen. Neem eens contact met ons op wij snappen wat u zoekt omdat we niet alleen als “kapitein aan wal staan maar zelf ook varen “

U heeft de voornemens een park op te starten

U zoekt exclusieve modellen uiterst scherp geprijsd op tijd geleverd in flinke aantallen met het allerhoogste service niveau. Bij International Chalet Bouw heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen. Een traditionele woning, luxe villa of gaat uw voorkeur uit naar een gasloze woning? Alles kan bij International Chalet Bouw. 

Bekijk hieronder een aantal van onze exclusieve modellen⤵

Onze diensten, service en onderhoud

International Chaletbouw is een leverancier die zijn ‘sporen’ heeft verdiend, door zijn ruim 20 jaar werkervaring. Naast de diensten die wij bieden om uw chalet te ontwerpen, bouwen, leveren en plaatsen. Bieden wij ook verschillende service- en onderhoudscontracten aan. Daarnaast beschikken wij over een eigen servicedienst die snel en adequaat eventuele calamiteiten voor u kan oplossen.