International Chalet Bouw
Chalet bouwen

Chalet bouwen

  • Chalet naar eigen wensen
  • Alle expertise onder één dak
  • Jarenlange ervaring

Chalet bouwen op maat

Wanneer u op zoek bent naar een chaletbouwer bent u bij International Chaletbouw aan het juiste adres. Wij ontwikkelen chalets voor particulieren en bedrijven, al ruim 20 jaar. Met onze jarenlange kennis, vakmanschap en betrokkenheid kunt u bij ons een chalet laten bouwen op maat, geheel naar uw eigen wensen. Ook heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod chalets welke volledig zijn gerenoveerd. Ontdek de mogelijkheden bij International Chaletbouw voor uw luxe chalet op maat.

Chalet laten bouwen door International Chaletbouw

Dankzij jarenlange ervaring van International Chaletbouw bent u bij ons in goede handen om een chalet te laten bouwen. Wij leveren advies op maat en bouwen uw chalet tot in de details goed. Hiervoor doorlopen we samen een aantal stappen, om er zeker van te zijn dat de woning voldoet aan uw wensen. Zo vindt er eerst een gesprek plaats waarin de wensen rondom de chalet worden besproken. Wanneer alle wensen zijn geïnventariseerd gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. Bent u akkoord met de ontwerptekening, dan gaat het bouwproces van start. Uiteraard kunt u tussentijds komen bezichtigen om de voortgang te bekijken. Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar onze kwaliteit en betaalbaarheid! Wist u dat onze chalets ook als flexwoning gebruikt kunnen worden? 

Waarom International Chaletbouw?

  • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  • Volledig naar uw wensen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en zakelijke markt
  • Betrokken bij het hele proces

Uw chalet volledig op maat

Wij maken uw chalet geheel op maat en realiseren samen met u een optimale indeling. Een of twee badkamers, een ingebouwde sauna, mindervalide voorzieningen of andere luxe wellnessvoorzieningen? Alles is mogelijk en wordt gebouwd volgens het bouwbesluit. U doorloopt de volgende stappen wanneer u een chalet op maat wilt laten bouwen. 

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type 
Stap 3: Maak uw persoonlijke wensen kenbaar
Stap 4: Kies een inrichting 
Stap 5: Bespreek de oplevering