• Uw eigen prefab vakantiewoning
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Naar eigen wensen

Prefab vakantiewoning

International Chaletbouw bouwt graag met u mee aan uw eigen prefab vakantiewoning. Prefab woningen worden vooraf gebouwd en worden in delen geplaatst op de uiteindelijke standplaats. De woningen zijn naar eigen wens te ontwerpen, waarin wij graag met u meedenken over de mogelijkheden. Kies het aantal slaapkamers, (extra) wellness voorzieningen, stijl en nog veel meer. U kunt ervoor kiezen om de prefab vakantiewoning zelf te gebruiken, beschikbaar te stellen voor verhuur of een combinatie hiervan. Wij zorgen ervoor dat de prefabwoning naar uw eigen locatie wordt vervoerd en wordt aangesloten. We vertrekken pas als alles werkt en u tevreden bent! 

 

Een impressie van onze woningen:

 

Prefab vakantiehuis van International Chaletbouw

De ruim 20 jaar ervaring van International Chaletbouw zorgt ervoor dat de prefab woningen tot in elk detail zorgvuldig worden afgewerkt. De woningen worden met oog voor duurzaamheid gebouwd. Denk hierbij aan volledig gasloos, elektrische vloerverwarming, warmtepompen en meer. Om aan alle verwachtingen te voldoen betrekken we u bij het proces. Uw wensen worden gezamenlijk in kaart gebracht, het ontwerp dient goedgekeurd te worden en er is een gezamenlijke eindcontrole. Zo bent u verzekerd van uw eigen prefab vakantiehuis. 

 

De voordelen van International Chaletbouw

  • 20 jaar ervaring
  • Transparant proces
  • Volledig op maat
  • Oog voor duurzaamheid
  • Zowel voor particulier als zakelijk
 

De bouw van uw woning

Onze woningen worden volledig in de fabriek gebouwd. Bij de bouw van de woningen zitten wij niet geheel vast aan gestandaardiseerde processen waardoor de prefab woningen op maat gemaakt kunnen worden. Zo kan u altijd zelf de inrichting van de woning bepalen. Kies voor een traditioneel, design of exclusief interieur. Onze interieurpakketten verschillen in stijl en kunnen uitgebreid worden naar 6 of 8 personen. Wanneer het vakantiehuis gereed is, vindt er een gezamenlijke eindcontrole plaats. Na deze controle zorgt International Chaletbouw voor de plaatsing op locatie inclusief aansluiting!

 

Wilt u meer weten?

Wat geïnteresseerden ons vroegen

Wat is een prefab woning?

Een prefab(ricated) woning staat voor "vooraf gebouwde woning". De woning wordt in één of meerdere delen gebouwd en wordt dan op de uiteindelijke standplaats in elkaar gezet. In de muren zitten vaak al deuren, vensters en soms al beglazing. 

Wat zijn de voordelen van prefab woningen?

Er zijn verschillende voordelen aan prefab woningen. De bouw gaat sneller als bij reguliere woningbouw en er is ook minder overlast voor omwonenden. Door de snellere bouwtijd worden onder andere personeelskosten gedrukt en is dit een goedkopere vorm van bouwen. Ook ontstaat er geen bouwvertraging vanwege bepaalde weersomstandigheden.