International Chalet Bouw
Bungalow kopen

Een bungalow kopen bij International Chaletbouw

  • Volledig op maat gemaakt
  • Inclusief levering naar uw eigen locatie
  • Ruim 20 jaar ervaring

Comfortabel en op maat gemaakt

Overweegt u de aanschaf van een bungalow? Wellicht heeft u al wat voor ogen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Een bungalow kopen om permanent te wonen of een bungalow als recreatiewoning om te ontspannen? Het is beide mogelijk! Bij International Chaletbouw realiseren wij volledig op maat gemaakte bungalows zodat de woning perfect aansluit bij uw woonbehoeften. Het is juist die persoonlijke touch die van uw nieuwe huis echt een thuis maakt. Kies zelf de plek voor uw bungalow en wij zorgen voor de levering, plaatsing en aansluiting. Dat is nog eens zorgeloos een lodge kopen! Wilt u alvast vrijblijvend de mogelijkheden weten?

Een impressie van onze bungalows:

Een prefab bungalow laten bouwen

Het grote voordeel van de bungalows van International Chaletbouw is dat deze prefab worden gebouwd. Dit resulteert in snellere bouwtijden en minder (bouw)overlast bij omwonenden. Daarnaast vinden er, doordat de bungalow in de fabriek wordt gebouwd, ook minder transportbewegingen plaats dan bij reguliere bouw. Bovendien verdwijnt het risico van bouwvertraging door ongunstige weersomstandigheden. Dankzij de snellere bouwtijd en minder transportbewegingen worden onder andere de personeels- en transportkosten verlaagd en is de bouw een stuk duurzamer. Mede daarom kunnen wij scherpe tarieven aanbieden

Uw bungalow op maat laten bouwen

U wilt uw nieuwe woning snel als uw thuis ervaren en om die reden bieden wij u de mogelijkheid de bungalow helemaal op maat te laten maken. Kies voor het aantal slaapkamers, badkamers of bepaalde wellnessvoorzieningen. Daarnaast speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol en kunt u kiezen voor een gasloze woning, elektrische vloerverwarming, warmtepompen, extra isolatie, zonnepanelen en meer! Samen met u maken we na ons kennismakingsgesprek een inventarisatie van uw wensen en komen wij met een (eerste) ontwerp. Op het moment dat u besluit de bungalow te laten bouwen gaan wij direct voor u aan de slag. 

International Chaletbouw

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  • Een echt familiebedrijf
  • Volledig op maat gebouwd
  • Meest moderne bouwtechnieken
  • Zowel voor particuliere als zakelijke markt

Doe alvast inspiratie op of maak kennis met onze organisatie:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Ik wil graag zakelijk meerdere bungalows kopen, is dat mogelijk?

Bij International Chaletbouw is het mogelijk om zowel zakelijk als particulier een bungalow aan te kopen. Wanneer u meerdere prefab bungalows wilt kopen komen wij graag met u in contact om te kijken naar de wensen en behoeften. Wij ontzorgen u voor 100% zodat u snel en zorgeloos kunt profiteren van uw investering. Bekijk onze meest recente opleveringen

Kan ik ook mijn eigen inrichting kiezen?

Voor uw bungalow kunt u uw eigen style kiezen voor de inrichting. Wij hebben drie verschillende interieur mogelijkheden: traditioneel, design of exclusief. Om de juiste keuze te maken kijken wij samen met u welke inrichting het beste bij u past. Het interieurpakket kan worden uitgebreid naar 6 tot 8 personen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?