• Tiny house naar eigen wensen
  • 4 tot 6 personen
  • Op maat gemaakt

Een tiny house laten bouwen

Wilt u een tiny house laten bouwen in Nederland? Dan bent u bij International Chaletbouw zeker aan het juiste adres! Wat maakt een tiny house zo aantrekkelijk? Is het de geringe woonoppervlakte of de combinatie van duurzaamheid en minimalisme. In uw tiny house gaat u zeker genieten en bewuster leven. Het toffe is dat u uw eigen tiny house helemaal naar eigen wens kan laten bouwen! Kies bijvoorbeeld voor een extra badkamer of een ingebouwde buitenhaard. Of heeft een speciale wens of bepaalde wellnessfaciliteiten? Geen probleem! In overleg is er van alles mogelijk!

Haal bijvoorbeeld inspiratie uit deze toffe woningen ⤵

Voor welke inrichting kiest u?

Als u een tiny house laat bouwen heeft u ook de keuze uit diverse stijlen voor de inrichting. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel, design of exclusief interieur. De interieurpakketten verschillen in stijl, maar ook zijn er verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Elk interieurpakket beschikt over een 2-zits bank, vier eetkamerstoelen, een decoratie- en verlichtingspakket, twee kledingkasten, twee fauteuils, een salontafel, vier boxspringbedden, een dressior, een eettafel, een TV-kast met TV, vier nachtkastjes, vier dekbedden en vier hoofdkussens. Oftewel, alle gemakken zijn voorzien als u een tiny house laat bouwen.

Waarom International Chaletbouw?

✅ Ruim 20 jaar ervaring
✅ Moderne bouwtechnieken
✅ Balans tussen kwaliteit en duurzaamheid
✅ Rechtstreeks vanaf de bouwer kopen
✅ Grote keuzevrijheid in modellen en bouw

Traditioneel

traitioneel
 

Design

design
 

Exclusief

exclusief
 

Het bouwen van een tiny house

U stelt hoge eisen aan uw tiny house, omdat dit één van de grotere aankopen betreft. Daarom maken wij de tiny house geheel op maat en maken samen met u een optimale indeling. Meerdere badkamers, wellnessmogelijkheden, volledig energie neutraal? Alles is mogelijk! Uw tiny house wordt tot in de details gebouwd. Als u een tiny house laat bouwen door ons gaat u een stappenplan af:

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type
Stap 3: Maak de tiny house persoonlijk
Stap 4: Kies een inrichting
Stap 5: De oplevering

Ontdek meer over International Chaletbouw ⤵