• Tiny house naar wens
 • Geschikt voor 4 tot 6 personen
 • Kies uw eigen inrichting

Een tiny house laten bouwen

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van duurzaamheid, minimalisme en bewust leven? Dan is een tiny house laten bouwen de juiste keuze! Bij International Chaletbouw maken wij deze droom van u werkelijkheid. Ontdek de vrijheid van het hebben van een tiny house die volledig aan uw wensen voldoet. U kunt uw eigen tiny house namelijk helemaal naar wens laten samenstellen! Wilt u bijvoorbeeld een extra badkamer, een ingebouwde buitenhaard of specifieke wellnessfaciliteiten? Geen probleem! Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, maatwerk en een soepel bouwproces.

Haal bijvoorbeeld inspiratie uit deze woningen ⤵

 

Bekijk alle woningen

Kies uw eigen inrichting

Als u een tiny house laat bouwen heeft u ook de keuze uit diverse stijlen voor de inrichting. Kies bijvoorbeeld voor interieurtype 'traditioneel', 'design' of 'exclusief'. De interieurpakketten verschillen in stijl, maar ook zijn er verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Elk interieurpakket beschikt over meubilair zoals een 2-zits bank, vier eetkamerstoelen, kledingkasten en nog veel meer. Oftewel, alle gemakken zijn voorzien als u een tiny house laat bouwen.

Traditioneel

traitioneel
 

Design

design
 

Exclusief

exclusief
 

Prefab tiny house kopen

De tiny houses van International Chaletbouw worden prefab in Apeldoorn gebouwd. Mede hierdoor kunnen er snelle levertijden gehanteerd worden. Doordat uw tiny house in de fabriek wordt gefabriceerd vindt er minder materiaalverspilling plaats en zijn er minder transportkosten, waardoor we het bouwbudget ook laag kunnen houden. Gedurende het bouwproces wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen zodat ook de ecologische voetafdruk laag zal blijven. 

 

Waarom International Chaletbouw?

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Moderne bouwtechnieken
 • Balans tussen kwaliteit en duurzaamheid
 • Grote keuzevrijheid in modellen en bouw

Het bouwen van een tiny house

U stelt hoge eisen aan uw tiny house, omdat dit één van de grotere aankopen betreft. Daarom maken wij de tiny house geheel op maat en maken samen met u een optimale indeling. Meerdere badkamers, wellnessmogelijkheden, volledig energie neutraal? Alles is mogelijk! Uw tiny house wordt tot in de details gebouwd. Wanneer u een tiny house laat bouwen door ons, begeleiden we u van A tot Z middels de volgende stappen.

 
  Stap 1: Kies uw droomplek

   

  Stap 2: Selecteer uw type
  Stap 3: Maak uw tiny house persoonlijk
  Stap 4: Kies een inrichting
  Stap 5: De oplevering
 
 

Ontdek meer over International Chaletbouw ⤵