Mogen wij ons even voorstellen

U stelt hoge eisen aan een te bouwen recreatiewoning, omdat het een van uw allergrootste aankopen betreft. Al ruim 20 jaar smeden wij al uw wensen gecombineerd met vakmanschap en betrokkenheid tot een geheel, in een echte betaalbare International Chaletbouw woning, de “ eredivisie ” op de markt. Met een team van ouderwetse vakmannen en vrouwen aangevuld met de aller modernste bouwtechnieken leveren wij nu ook rechtstreeks aan u en aan veel van de grotere parken in Nederland onze premium woningen. Bent u op zoek naar een recreatiewoning met de juiste balans tussen kwaliteit/duurzaamheid en betaalbaarheid dan kunt u vanaf nu niet meer om ons heen. Neem contact op met International Chalet Bouw en ontdek onze betrokkenheid en passie en ervaar onze kwaliteit en betaalbaarheid!

 
Neem contact met ons op
 
 

Onze kernwaarden

 
  Vakmanschap

  De chalet kan wanneer mogelijk zowel ‘turn key’ als halffabricaat landelijk opgeleverd worden.

  Ruim 20 jaar ervaring

  Een leverancier die zijn 'sporen' heeft verdiend. 

  Service is ons devies

  International Chalet Bouw heeft één aanspreekpunt als het gaat om advies met betrekking tot het gehele proces.

Rechtstreeks vanaf de bouwer kopen

U heeft uw droomplek gevonden en kunt hier een woning naar keuze gaan plaatsen. Voordelen die u dan heeft zijn:

 • Grote keuzevrijheid in modellen en bouw
 • 100% maatwerk is veelal mogelijk en een besparing in aankoop, er gaat immers een schakel (lees park) tussenuit.

Medio maart 2018 hebben wij onze nieuwe Eco-Design lijn gelanceerd. Hele bijzondere en nooit eerder in Nederland geproduceerde woningen vallend onder het Bouwbesluit en gebouwd om de energie voorziening geheel vanuit uw eigen woning te laten plaatsvinden. Ze zijn prachtig vorm gegeven en gebouwd met de allerbeste materialen.

Wij bieden

 

Samen doorlopen we het proces

Wanneer u uw keuze voor ICB heeft gemaakt, doorlopen wij samen het proces met de volgende stappen:

 
  1. Inventarisatie van uw wensen

  Wat is uw budget, hoe groot moet de woning worden (aantal slaapkamers), heeft u speciale voorzieningen nodig? Alles kan bij ons.
  Let op: een goede bouwer denkt met u mee en wijst u op eventuele subsidies bij duurzaam bouwen. Dat is wederom een toegevoegde waarde van ICB.

  2. Een eerste ontwerp met toelichting

  Na de inventarisatie doorlopen wij met u de woning met de gekozen materialen. Dit gesprek vindt meestal plaats bij ons op locatie waar wij beschikken over een showroom waarbij wij samen met u de woning samenstellen. Na ons gesprek ontvangt u van ons vrijblijvend een ontwerptekening met de indeling zoals we deze hebben samengesteld. Uiteraard hoort hier een goede en duidelijke prijsopgave bij met bijbehorende garantiebepalingen.

 
  3. Start van het bouwproces

  Bent u akkoord met de ontwerptekening, de gebruikte materialen en aangedragen oplossingen? Dan stellen we gezamenlijk de bouwplanning en levertijden op. Duidelijkheid vooraf is immers wenselijk voor iedereen.

  4. Tussentijdse bezichtigingen

  Niet iedere bouwer is hier blij mee; vaak vindt men dit hinderlijk en vertragend, echter voor u als koper is het essentieel! Hier staan wij voor als ICB. Wij vinden het wel prettig dat u als koper tussentijds bij onze fabriek komt kijken hoe de vorderingen zijn met uw woning.

 
  5. Levering en aansluiting

  De woning wordt op locatie gebracht en aangesloten. Laat de woning even ‘wennen’ en samen doorlopen wij de woning na de “wen” periode om eventueel opleverpuntjes te bespreken. Let op: een goede woonverzekering is essentieel. Deze kunnen wij desgewenst voor u verzorgen.

  6. Na de ingebruikname

  Na de levering houdt het voor ons niet op. Wij zijn er dusdanig op ingericht dat wij voor u een pakket kunnen samenstellen waarbij wij jaarlijks op locatie komen om eventuele gebreken te verhelpen en de nodige onderhoud te verrichten. Uiteraard in samenspraak met u. De aanschaf van uw woning moet immers een feestje blijven!