International Chalet Bouw

Luxe chalet kopen

 • Voor de particulieren en zakelijke markt
 • Luxe chalet op maat
 • Ruim 20 jaar ervaring

Investeren in een luxe chalet

International Chaletbouw maakt het voor zowel particulieren als de zakelijke markt mogelijk om een chalet te kopen voorzien van de nodige luxe. Het is daardoor mogelijk om dit type woning voor uzelf te kopen of in de verhuur te zetten wanneer u er zelf geen gebruik van wil maken. Onze chalets kunnen gebruikt worden als woning, recreatiewoning of zorgwoning. De plek waar u de luxe recreatiewoning plaatst is helemaal aan uzelf! Doordat onze woningen prefab vakantiewoningen zijn zorgen wij dat de woning wordt aangesloten op de door u gekozen locatie. Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen betaalbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. 

Een impressie van ons aanbod ⤵

Hackfort Gris met luifel

De Hackfort is een zeer ruime en comfortabele vakantiewoning. De woning is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers, een badkamers met luxe sanitair en een toilet. De Hackfort is gemaakt van duurzame marerialen die zorgen voor een onderhoudsvriendelijk woning.

Geheel naar uw wens
Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde wellnessfaciliteiten in de woning? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen de woning bouwen naar uw wensen.

Meer

Wave

Met trots presenteren wij u onze recreatiewoning Pavillon Wave. De Pavillon Wave is een zespersoons recreatiewoning met een kenmerkend golvend dak. Dat zorgt voor aanzien bij de gasten, want het plafond bereikt in de living zijn hoogste punt. Door de vele hoge raampartijen in de woonkamer heeft u bovendien altijd een prachtig uitzicht over uw tuin en de natuur rondom uw recreatiewoning. Tevens bent u hierdoor verzekerd van een overvloed aan natuurlijk daglicht. In de luxe open keuken beschikt u over alle denkbare apparatuur voor het bereiden van een heerlijk diner. De ‘Pavillon Wave’ beschikt verder over drie slaapkamers waardoor u met zes personen heerlijk in deze woning kan recreëren. Een apart toilet en een luxe badkamer met inloopdouche maken deze recreatiewoning compleet.

Meer

Hackfort Split Level MIVA

De Hackfort is een zeer ruime en comfortabele vakantiewoning. De woning is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers, een badkamers met luxe sanitair en een toilet. De Hackfort is gemaakt van duurzame marerialen die zorgen voor een onderhoudsvriendelijk woning.

Geheel naar uw wens
Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde wellnessfaciliteiten in de woning? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen de woning bouwen naar uw wensen.

Meer

Hoe verloopt het proces van een luxe chalet kopen?

Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk de touwtjes zelf in handen houdt. Daarom inventariseren wij altijd eerst uw wensen. Wilt u de chalet bijvoorbeeld gebruiken als mantelzorgwoning of als flexwoning? Wanneer het ontwerp, op basis van uw wensen, wordt goedgekeurd zullen wij aan de slag gaan met het bouwen van uw luxe lodge. Wij snappen dat u graag op de hoogte wilt blijven van de bouw. Hierdoor is het altijd mogelijk om dit te komen bekijken. International Chaletbouw verzorgt ook de levering en aansluiting. Een luxe chalet kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

In 5 stappen uw eigen luxe chalet

  Stap 1. Inventarisatie van uw wensen
  Stap 2. Een eerste ontwerp met toelichting
  Stap 3. Start van het bouwproces
  Stap 4. Tussentijdse bezichtigingen
  Stap 5. Levering en aansluiting
 

Waarom International Chaletbouw?

Wij begrijpen dat u hoge eisen stelt aan de aankoop van een luxe chalet of een ander soort recreatiewoning. Door de 20 jaar ervaring binnen ons team van vakmannen en vakvrouwen zoeken wij altijd naar de juiste balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Door het transparante proces kunnen wij precies de woning leveren die u voor ogen had. 

Wanneer het gaat om advies binnen het gehele proces heeft u altijd één aanspreekpunt. Door de korte lijntjes die wij in de organisatie hebben kunnen wij altijd snel schakelen. De chalet kan wanneer mogelijk 'turn key' als halffabricaat landelijk opgeleverd worden. 

De mogelijkheden van een luxe chalet

De intentie achter de aanschaf kan voor iedereen anders zijn. Daarom zetten we de mogelijkheden graag even op een rijtje. Het is mogelijk om de woning, die ook gebruikt kan worden als mantelzorgwoning, helemaal zelf in gebruik te nemen. In dat geval is het prettig om de chalet zelf met alle luxe in te kunnen richten. Verder is er een combinatie van verhuur en eigen gebruik mogelijk. Voor de periodes die u niet verwacht aanwezig te zijn kunt u het gekochte chalet beschikbaar stellen voor verhuur. Ook kunt u natuurlijk kiezen om de woning volledig beschikbaar te stellen voor verhuur. Dit levert een interessant rendement op! 

Doordat International Chaletbouw de chalet op maat kan maken, kan u bij de aanschaf rekening houden met verschillende zaken. Wanneer u de woning zelf gaat bewonen kan deze helemaal ingericht worden op basis van uw wensen. Wanneer u de chalet koopt om vervolgens te gaan verhuren wordt er soms voor gekozen om het wat neutraler te houden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?