• Recreatiewoning naar eigen wensen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Op maat gemaakt

Een recreatiewoning laten bouwen

Als u een recreatiewoning wil laten bouwen in Nederland bent u bij International Chaletbouw aan het juiste adres! U heeft keuze uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld een traditionele woning, luxe villa, bungalow of een gasloze recreatiewoning op maat. Alles is mogelijk bij International Chaletbouw! Wij leveren een vakantiewoning die compleet aan uw wensen voldoet. Ontdek de mogelijkheden en maak een afspraak.

Een impressie van onze modellen ⤵

Vakantiewoning laten bouwen door International Chaletbouw

Als u een vakantiewoning laat bouwen bent u bij International Chaletbouw in goede handen. Door onze jarenlange ervaring leveren wij advies op maat en bouwen wij uw prefab vakantiewoning zorgvuldig. Samen doorlopen we een aantal stappen, zodat u bij de oplevering helemaal tevreden bent over uw vakantiewoning op maat. Eerst plannen we een gesprek om alle wensen rondom uw vakantiewoning vast te stellen. Als alle wensen zijn uitgesproken maken wij een eerste ontwerp. Wanneer het ontwerp akkoord is kunnen wij gaan beginnen met de bouw. Tussentijds kunt u altijd even langskomen om de voortgang van de bouw te bekijken. Neem contact met ons op en ervaar de balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid!

Waarom International Chaletbouw?

  • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Voor particulieren en zakelijke markt
  • Betrokken bij het hele proces
  • Volledig naar eigen wens

Ontdek ook de mogelijkheden om een chalet te laten bouwen ⤵

Uw recreatiewoning op maat

Als u een recreatiewoning laat bouwen door International Chaletbouw wordt deze volledig op maat gebouwt. Voorkeur voor één of twee badkamers, een ingebouwde sauna of andere wellness voorzieningen? Alles is mogelijk in overleg! Als u een recreatiewoning op maat laat bouwen zijn er een aantal stappen die we samen zullen doorlopen.

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type 
Stap 3: Maak uw persoonlijke wensen kenbaar
Stap 4: Kies een inrichting 
Stap 5: Bespreek de oplevering