International Chalet Bouw
Mobiele woning bouwen

Mobiele woning bouwen

 • Volledig op maat gemaakt
 • Voor particulier en zakelijke markt
 • Jarenlange ervaring

Mobiele woning laten bouwen

Een mobiele woning laten bouwen als tweede vakantiewoning of voor uw bedrijf? Voor zowel particulieren als de zakelijke markt bouwen wij bij International Chaletbouw een mobiele woning, volledig op maat. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende type modellen; klassiek, modern of exclusief. Wat uw keuze ook wordt, wij leveren een mobiele woning die compleet aan uw wensen voldoet. Neem ook een kijkje bij onze gerenoveerde woningen. 

Mobiele woning volledig op maat

Wanneer u kiest voor International Chaletbouw om uw mobiele woning te laten bouwen, betrekken wij u volledig in het proces van het ontwerp en de bouw tot aan de levering. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij alle expertise in huis om uw mobiele woning tot in de detail te ontwikkelen. We nemen u graag mee in 5 stappen naar uw nieuwe woning! Van het inventariseren van uw wensen en een eerste ontwerp tot de start van het bouwproces, tussentijdse bezichtigingen en de levering. Ook na de levering bieden wij nazorg. Zo komen wij jaarlijks op locatie en verhelpen wij eventuele gebreken en verrichten we de nodige onderhoud. De aanschaf van uw woning moet immers een feestje blijven!

Waarom International Chaletbouw?

  Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  Ruim 20 jaar ervaring
  Betrokken bij het hele proces
  Volledig naar eigen wens

Meer dan alleen mobiele woningen bouwen

Naast mobiele vakantiewoningen bouwen wij ook chalets, tiny houses of mantelzorgwoningen. Onze woningen zijn prefab woningen en worden dus gebouwd in de fabriek. Zo bieden wij voor ieder wat wils en denken we graag aan alle doelgroepen. Samen maken wij uw droom werkelijkheid en realiseren we de optimale indeling. Een of meerdere badkamers, een terras, privé wellness of andere wensen? In overleg is alles mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Wij leveren advies op maat! Ontdek onze betrokkenheid en passie en ervaar zelf onze kwaliteit en betaalbaarheid. 

Ontdek ook onderstaande