• Hoge isolatiewaarden, veilig en voordelig
 • Advies op maat
 • Uitzonderlijke standaard uitrusting en garanties
 

Particulieren

Vanaf nu kunt u ook als particulier rechtstreeks vanaf onze fabrieken kopen. Wij maken uw luxe chalet geheel op maat en kijk samen met u naar een optimale indeling. Een of twee badkamers, een ingebouwde sauna, zeer luxe wellness voorzieningen en volledig energieneutraal bouwen, alles kan. Natuurlijk kunnen wij uw recreatiewoning ook bouwen volgens het bouwbesluit. Duurzaam gebouwd met hoge isolatiewaarden, veilig en voordelig zijn bij International Chaletbouw standaard.

 
 

Advies op maat

Bij International Chaletbouw bouwen de chaletbouwers uw woning kwalitatief goed tot in de detail. Wanneer u op zoek bent naar een recreatiewoning zijn er in Nederland nog meer bedrijven die dit voor u kunnen doen. Het onderscheid tussen de verschillende bedrijven kunt u niet lezen en zeker niet beleven vanuit een website. Ons welgemeende advies: ga eens kennis maken met een aantal bouwers en ervaar dan, samen met honderden kopers, het verschil in benadering, afwerking, uitzonderlijke standaarduitrusting en garanties.

 
  Stap 1. Kies uw droomplek

  Bekijk hier in Nederland de kavels. Deze kunnen we aanbieden op de fraaiste plekken en tegen eerlijke, heldere condities.

  Stap 2. Selecteer uw type

  We hebben 3 model lijnen van beproefde klassiekers (T-line) naar modern design (D-line) en onze meest exclusieve (E-line).

 
  Stap 3. Persoonlijk maken

  U heeft een keuze gemaakt voor het type en maakt een keuze uit het formaat en de indeling. Samen met u maken wij de chalet geheel op maat.

  Stap 4. Inrichting kiezen

  Maak kennis met onze uitgebreide standaarduitrusting en maak een keuze uit alle mogelijke extra's om uw woning de juiste persoonlijke allure te geven.

 
  Stap 5. Oplevering

  Samen met onze bouwadviseur een eindcontrole en bepalen hoe en waar de nieuwe recreatiewoning geplaatst gaat worden. Met tuin en inclusief vervoer?

 
 
  Zet u de eerste stap?

  Zet u de eerste stap naar uw eigen chalet? Maak dan een afspraak zodat wij contact met u kunnen opnemen.