Particulieren

Vanaf nu kunt u ook als particulier rechtstreeks vanaf onze fabrieken kopen. Wij maken uw woning geheel op maat en maken samen met u een optimale indeling. Een of twee badkamers een ingebouwde sauna zeer luxe wellness voorzieningen en volledig energie neutraal bouwen, alles kan en natuurlijk kunnen wij uw recreatiewoning ook bouwen volgens het bouw besluit. Duurzaam gebouwd met hoge isolatiewaarden, veilig en voordelig zijn bij ICB standaard.

 
Neem contact met ons op
 

Advies op maat

Wij bouwen uw woning tot in de details goed! Als u op zoek bent naar een recreatiewoning zijn er in Nederland 5 grotere gerenommeerde bouwers welke ook uitstekende producten maken met ook veel keuze uit materialen en stylen. Het onderscheid tussen de verschillende bedrijven kunt u niet lezen en zeker niet beleven vanuit een site. Ons welgemeende advies: ga gewoon eens kennis maken met een aantal bouwers en ervaar dan net zoals ook dit jaar weer honderden kopers het verschil in benadering, afwerking, onze uitzonderlijke standaard uitrusting en garanties.

STAP 1: KIES UW DROOMPLEK!

Bekijk hier in nederland de kavels welke we kunnen aanbieden op de fraaiste plekken en tegen eerlijke heldere condities.

 
Bekijk de kavels
 

STAP 2: SELECTEER UW TYPE

We hebben 3 model lijnen van beproefde klassiekers (T-line)  naar modern design (D-line) en onze meest exclusieve (E-line)

 
Bekijk de modellen
 

STAP 3: PERSOONLIJK MAKEN

U heeft een keuze gemaakt voor het type en maakt een keuze uit het formaat en de indeling. Samen met u maken wij hem geheel op maat.

 
Maak een afspraak
 

STAP 4: INRICHTING KIEZEN

Maak kennis met onze uitgebreide standaard uitrusting en maak een keuze uit haast alle mogelijke extras om uw woning de juiste persoonlijke allure te geven.

 
Kies uw inrichting
 

STAP 5: OPLEVERING

Samen een eindcontrole en bepalen hoe en waar de nieuwe recreatiewoning geplaatst gaat worden met tuin en aangesloten incl vervoer?

 
Bekijk meer