• Volledig op maat gemaakt
  • Alle expertise onder één dak
  • Gasloos, warmtepomp, zonnepanelen en meer

Duurzame woning laten bouwen

Duurzaamheid speelt nog altijd een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Met de stijgende energiekosten van tegenwoordig is het niet zo gek wanneer u besluit om een duurzame woning te laten bouwen. Bij International Chalet Bouw is het mogelijk om een duurzame woning te bouwen volledig op maat. Volledig van het gas af, met elektrische vloerverwarming, warmtepompen, extra isolatie, zonnepanelen en meer! Ontdek de mogelijkheden.

Een van onze eco woningen

Eco woning laten bouwen door International Chalet Bouw

Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij bij International Chalet Bouw alle expertise onder één dak. Voor het bouwen van een duurzame woning bent u bij ons dus in goede handen. Wij leveren advies op maat en ontwikkelen uw eco woning tot in de detail. Samen doorlopen we het proces met een stappenplan, waarbij we eerst uw wensen inventariseren. Naar aanleiding daarvan maken we een eerste ontwerp. Bij goedkeuring gaan we beginnen met de bouw. Als koper kunt u tussentijds komen bezichtigen om de voortgang van de bouw te bekijken. Ook na de levering houdt het voor ons niet op. Jaarlijks kunnen wij op locatie komen om de nodige onderhoud te verrichten en eventuele gebreken te verhelpen. 

Waarom International Chalet Bouw?

 
    Ruim 20 jaar ervaring
    Kwaliteit, duurzaam en betaalbaar
    Betrokken bij het hele proces
    Volledig naar eigen wens
 

Uw duurzame woning op maat

Wat uw wensen met betrekking tot uw duurzame vakantiehuis ook mogen zijn, samen komen we tot een optimale indeling en stijl. Denk voorbeeld aan meerdere badkamers, een ingebouwde sauna, mindervalide voorzieningen en nog veel meer. 100% maatwerk is veelal mogelijk bij ons en een besparing in aankoop. Wat betreft stijl beschikken we over een interieurpakket met drie stijlen waaruit u kunt kiezen voor de inrichting van uw woning: traditioneel, design (modern) of exclusief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stappenplan voor maatwerk

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type 
Stap 3: Maak uw persoonlijke wensen kenbaar
Stap 4: Kies een inrichting 
Stap 5: Bespreek de oplevering