Koop uw eigen luxe lodge

Heeft u een stuk grond waar u graag een (vakantie)woning wilt neerzetten? Bij International Chaletbouw bouwen wij graag met u mee. Of u nu als particulier één lodge wilt kopen op eigen grond of zakelijk wilt investeren in meerdere lodges op bijvoorbeeld een vakantiepark. Op basis van uw wensen beginnen wij met de bouw van uw lodge, u bent hierin volledig vrij. Kies zelf de afmetingen, gelijkvloers of met een verdieping, aantal badkamers en ga zo maar door. De plek waar u de lodge wilt neerzetten is helemaal aan u, wij zorgen voor de complete levering en plaatsing. Wilt u alvast vrijblijvend de mogelijkheden weten?

 

Onze topmodellen:

Cube

Door de vele ramen in de woning is er veel natuurlijk licht aanwezig.
Meer

Hackfort

Een zeer ruime en comfortabele vakantiewoning geschikt voor 6 personen.
Meer

Pavillon

De Pavillon is een luxe 4 persoons vakantiewoning met hoge raampartijen.
Meer
 

Bekijk al onze modellen

Toenemende vraag eco-lodges

Nu de samenleving steeds meer bewust wordt van duurzaam leven zien wij met name een stijging van de vraag naar de aankoop van eco-lodges. Als u ervoor kiest om een eco-lodge te kopen profiteert u bijvoorbeeld van water- & energiebesparing en afvalvermindering. Aangezien International Chaletbouw altijd prefab lodges bouwt, zijn er relatief weinig transportbewegingen en kunnen wij werken met duurzame materialen en energiezuinige apparatuur. Wilt u de lodge kopen als recreatiewoning? Dan profiteert u ook nog eens van het ecotoerisme. 

 
 

Een lodge laten bouwen

Er zijn verschillende plekken waar u een lodge kunt kopen in Nederland, maar uiteraard stelt u hoge eisen aan een lodge. Bij International Chaletbouw combineren wij betaalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook nog eens lodges te bouwen waar u zich direct in thuis voelt. Mede door het transparante proces en de samenwerking met u als koper komen we tot het beste resultaat. Het aankoopproces ziet er dan ook als volgt uit:

 
  1. Inventarisatie van uw wensen
  2. Ontvang het eerste ontwerp
  3. Start van het bouwproces
  4. Tussentijdse bezichtigingen
  5. Levering en aansluiting
  6. Service na ingebruikname
 
 

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Mag ik zelf gebruik maken van mijn lodge?

U bent volledig vrij om na aanschaf uw lodge te gebruiken zoals u wilt. Let wel op het bestemmingsplan van de desbetreffende gemeente. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een lodge op een vakantiepark te zetten waar u permanent in wilt wonen. 

Welke servicecontracten bieden jullie?

Al onze woningen worden voorzien van fabrieksgarantie. Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u wel het reguliere onderhoud aan uw nieuwe bezit uit te (laten) voeren. Natuurlijk kunt u hiervoor een bedrijf uit uw omgeving kiezen of wellicht biedt het park ook onderhoudscontracten aan. Wees er zeker van dat deze door ons erkend worden en de juiste controles plaats vinden.