• Stel u recreatiewoning zelf samen
  • Duurzaam materiaal
  • Vakmanschap

Recreatiewoningen

Recreatiewoningen zijn er in enkele, dubbele of L-vormige modellen en u bent bij een aantal leveranciers waaronder ons, geheel vrij om uw vakantiewoning zelf samen te stellen. Denk aan hoeveel slaapkamers waar wenst u de ramen en deuren de plek van ramen en deuren hoe ziet uw droomkeuken eruit? De kozijnen kunnen zowel van hardhout als van kunststof worden geleverd met bijvoorbeeld een erker of een panorama raam. Het dak kan geleverd worden als plat, lessenaars, zadel, pyramide-of-wolfsdak met of zonder rietkap echt riet of volledig onderhoud vrij riet . Krijgt u op het dak dakpanplaten singels of echte dakpannen.

 

Een aantal van onze recreatiewoning modellen

 

Werken met duurzaam materiaal

Het hedendaags gebruikte materiaal is veelal onderhoudsarm, milieuvriendelijk en energiebesparend. Geluids- en warmte-isolatie zijn posten waarop sommige bouwers bezuinigen zoals ook op het chassis waarop de woning geplaatst wordt (het chassis is het onderste deel van de chalet) en niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Een chassis is bepalend voor de stabiliteit en levensduur van uw recreatiewoning.

Als we kijken naar de wandafwerkingen wordt er anno 2017 veel gebruik gemaakt van Canexel dit is gemaakt van houtvezels en afgewerkt met een kleur en geeft het geheel hierdoor de gewenste look het is vrijwel onderhoudsvrij. Ook wordt weer veel trespa gebruikt met zijn onderhoudsvrije onverwoestbaarheid, maar ook zijn esthetische kwaliteiten kleur en reliëf patronen. Red Cedar is een van de meest gebruikte houtsoorten voor gevelbekleding. 

Een traditioneel gemetselde muur optrekken behoort ook tot de vele mogelijkheden als afwerklaag. Veel gebruikte metselverbanden zijn halfsteensverband, kruisverband en kettingverband. Als afwerklaag van het metselwerk kan een voegtype naar keus en kleur worden aangebracht. Steenstrips suggereren een traditionele gemetselde wand binnen-en-of-buitenshuis. Doordat er geen metselaar aan te pas komt is dit een veel goedkoper alternatief dan echt metselwerk.Veel keuze dus met alle gevolgen voor prijs duurzaamheid onderhoud en afschrijving. Laat u goed adviseren, wij bij ICB doen niets anders.

 

Wat heeft International Chaletbouw nog meer te bieden?

 

Heeft u nog vragen? Vul onderstaand formulier in.

 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.