International Chalet Bouw

Diensten

  • Vakmanschap
  • Service is ons devies
  • Ruim 20 jaar ervaring

Diensten die International Chaletbouw aanbiedt

International Chaletbouw heeft veel expertises onder één dak. We ontwerpen, bouwen, leveren, plaatsen, onderhouden, verhuren en verbeteren recreatiewoningen. ICB is een leverancier die zijn ‘sporen’ heeft verdiend, door zijn ruim 20 jaar werkervaring. Wij leveren landelijk en als het mogelijk is kunnen we de woning zowel ‘turn key’ als halffabricaat opleveren. Er is één aanspreekpunt als het gaat om advies met betrekking tot gebruikte materialen, de voortgang van de bouw, de aflevering, het vervoer, de inrichting en aansluiting.

Let op: wij beschikken over een eigen servicedienst die snel en adequaat eventuele calamiteiten voor u kan oplossen. Service is ons devies.

Enkele diensten van ICB  ⤵

Hoe wij het proces met u doorlopen

Wij beginnen altijd met een intake gesprek, over uw wensen en behoeftes. Met de wensen en behoeftes wordt er een eerste ontwerp gemaakt worden. Dit ontwerp wordt met u besproken en wanneer u akkoord geeft dan gaat er een bouwplanning gemaakt worden. De chaletbouwers gaan voor u aan de slag met het bouwen van de chalet. Tussentijds mag u op bezichtiging komen om te kijken hoe het gaat. Wanneer de chalet klaar is wordt hij naar de plek gebracht en geplaatst. Na de levering houdt het voor ons niet op. Wij zijn er dusdanig op ingericht dat wij voor u een pakket kunnen samenstellen waarbij wij jaarlijks op locatie komen om eventuele gebreken te verhelpen en de nodige onderhoud te verrichten. Bij ons bent u in goede handen! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie over het proces  ⤵