• Aangepaste vakantiewoning naar eigen wens
  • Betrokken bij het hele proces
  • Ruim 20 jaar ervaring

Aangepaste vakantiewoning laten bouwen

Bij International Chaletbouw kunt u terecht voor de bouw van een mindervalide vakantiehuis. Op aanvraag kan het vakantiehuis aangepast worden voor mensen met een beperking. Aanpassingen die gerealiseerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld bredere deuren en ingangen, een aangepaste douche met handgrepen, een verhoogd toilet met handgrepen en een aangepaste keuken. Met ruim twintig jaar aan ervaring kunt u het hele proces van het bouwen van een vakantiewoning met een gerust hart bij ons neerleggen. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren samen met u de ideale aangepaste vakantiewoning. 

 

Een greep uit onze vakantiewoningen ⤵

Ecowoning

Onze Ecowoning is een luxe vrijstaande villa geschikt voor 10 tot 12 personen. Op de begane grond bevindt zich een luxe keuken voorzien van alle gemakken. Afhankelijk van uw keuze beschikt de woning over 5 of 6 slaapkamers. Hiervan bevindt zich 1 slaapkamer op de begane grond. Verder beschikt de woning over 2 luxe badkamers en zijn er ook 2 aparte toiletten.

Geheel naar uw wens
Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde wellnessfaciliteiten in de woning? Dat is geen probleem. Wij denken graag met uw mee over de mogelijkheden en kunnen de woning bouwen naar uw wensen.

Meer

Concept

De Concept is onze nieuwe woning. Een prachtige vakantiewoning geschikt voor 4 personen gebouwd met de beste materialen. Door het gebruik van natuurlijke materialen past de woning in elke omgeving en geeft een warme uitstraling. Voorzien van twee slaapkamers met een eigen berging, praktische badkamer en een ruime woonkamer is de Concept de vakantiewoning voor u of uw vakantiepark. 

Geheel naar uw wens
Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde wellnessfaciliteiten in of buiten de woning? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen de woning bouwen naar uw wensen.

Meer

Wave

Met trots presenteren wij u onze recreatiewoning Pavillon Wave. De Pavillon Wave is een zespersoons recreatiewoning met een kenmerkend golvend dak. Dat zorgt voor aanzien bij de gasten, want het plafond bereikt in de living zijn hoogste punt. Door de vele hoge raampartijen in de woonkamer heeft u bovendien altijd een prachtig uitzicht over uw tuin en de natuur rondom uw recreatiewoning. Tevens bent u hierdoor verzekerd van een overvloed aan natuurlijk daglicht. In de luxe open keuken beschikt u over alle denkbare apparatuur voor het bereiden van een heerlijk diner. De ‘Pavillon Wave’ beschikt verder over drie slaapkamers waardoor u met zes personen heerlijk in deze woning kan recreëren. Een apart toilet en een luxe badkamer met inloopdouche maken deze recreatiewoning compleet.

Meer

Uw mindervalide vakantiehuis door International Chaletbouw

Als u op zoek bent naar een mindervalide vakantiewoning met de juiste balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid dan bent u bij International Chaletbouw aan het juiste adres. Wij geven individueel advies voor een mindervalide vakantiewoning. Samen doorlopen we een aantal stappen om uiteindelijk het perfecte mindervalide vakantiehuis te realiseren. Eerst willen wij graag uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Vervolgens komen wij met een eerste ontwerp en zullen wij deze samen met u bespreken. Wanneer het ontwerp definitief is, worden de bouwwerkzaamheden van uw aangepaste vakantiewoning gestart. Tijdens het bouwproces kunt u uiteraard de voortgang volgen door tussentijds de woning te bezichtigen. 

Waarom International Chaletbouw?

 
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  • Voor particulieren en zakelijke markt
  • Betrokken bij het hele proces
  • Volledig naar eigen wens
 
 

Uw mindervalide vakantiehuis op maat

Wij maken uw mindervalide vakantiewoning op maat en realiseren samen met u een optimale indeling. Voor een mindervalide vakantiewoning zijn er natuurlijk andere wensen dan voor een standaard woning. Dat is voor ons geen probleem. In overleg is alles mogelijk. Wanneer u een aangepaste vakantiewoning laat bouwen, zijn er een aantal stappen die we samen doorlopen: 

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type
Stap 3: Maak de mantelzorgwoning persoonlijk
Stap 4: Kies een inrichting
Stap 5: De oplevering

 
 

Meer over International Chaletbouw ⤵

Particulier

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor uw eigen recreatiewoning. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Zakelijk

U heeft een bedrijf in de verkoop van chalets en stacaravans en wenst uw klanten te helpen met een recreatiewoning? Dan is ICB de oplossing.