• Mantelzorgwoning naar eigen wens
  • Op maat gemaakt
  • Ruim 20 jaar ervaring

Een mantelzorgwoning laten bouwen

Wilt u een mantelzorgwoning bouwen in Nederland? Dan bent u bij International Chaletbouw zeker aan het juiste adres! U kunt bijvoorbeeld de mantelzorgwoning laten bouwen aan uw huis of in uw tuin. Zo bent u dicht bij uw dierbaren die u zo lang mogelijk wilt verzorgen vanuit een vertrouwde omgeving. International Chaletbouw bouwt een mantelzorgwoning aan de hand van uw wensen. Alles is mogelijk in overleg en we hebben al ruim 20 jaar ervaring! Ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Haal inspiratie uit deze toffe woningen ⤵

Mantelzorgwoning laten bouwen door International Chaletbouw

Dankzij de jarenlange ervaring van International Chaletbouw bent u absoluut in goede handen als u een mantelzorgwoning wil laten bouwen. Wij leveren advies en een mantelzorgwoning op maat. We doorlopen samen een aantal stappen om u uw perfecte mantelzorgwoning te kunnen leveren. Eerst vind er een gesprek plaats waarin we samen alles bespreken rondom de mantelzorgwoning. Wanneer alle wensen zijn doorbesproken maken wij een eerste ontwerp. Wanneer we een definitief ontwerp hebben gaan we aan de slag met het bouwen van uw mantelzorgwoning. Tussentijds kunt u uiteraard de woning en de voortgang hiervan bekijken.  

Waarom International Chaletbouw?

 
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid
  • Voor particulieren en zakelijke markt
  • Betrokken bij het hele proces
  • Volledig naar eigen wens

Wie zijn wij? ⤵

Uw mantelzorgwoning op maat

Wij maken uw mantelzorgwoning volledig voor u op maat en realiseren met u een optimale indeling. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor één of twee badkamers, een aangepaste badkamer, een terras of andere wensen? Geen probleem! Alles is mogelijk in overleg met ons. Als u een mantelzorging bouwt zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen:

Stap 1: Kies uw droomplek
Stap 2: Selecteer uw type
Stap 3: Maak de mantelzorgwoning persoonlijk
Stap 4: Kies een inrichting
Stap 5: De oplevering

Maak hier een afspraak

Ontdek meer over International Chaletbouw ⤵